duminică, martie 23

10 Days Of Covers - Just smile and wave!

Ieri a fost una dintre acele zile de minutioasa vegetatie, in care mi-era lene sa ma apuc de absolut orice s-ar putea dovedi util in procesul complex de valorificare al timpului liber. In afara de cele cateva zeci de pagini pe care le-am rasfoit din "Toate familiile sunt psihotice", cartea pe care am sustras-o de la precedentul schimb de carti, de recenzia la Hercules & Love Affair pe care am redactat-o in scopuri secrete si de ultima ora sau juma' de ora din Covers & Samples Weekend pe VH1 pe care am prins-o multumita Tuviei, am reusit performanta absoluta sa nu fac nimic util si sa stau toata ziua intr-o continua lancezeala. Am petrecut vreo 2 ore in reprize la telefon talking absolute non-sens, am pufait si am baut cafea, m-am invartit prin casa aiurea, m-am asezat de cateva ori la birou si am aprins calculatorul doar ca sa-l sting dupa 5 minute, si in sfarsit, ca prin minune s-a facut noapte. M-am pus in pat si am mai citit cateva pagini din aceasi carte pana cand Mos Ene m-a vizitat pe la gene si mi s-a taiat firul. Si daca dupa asa o zi relaxanta ar fi trebuit in mod normal sa ma trezesc mustind de energie si chef de viata, in clipa in care am deschis ochii singura nevoie pe care am simtit-o in dimineata asta a fost sa-mi trag perina pe cap si sa ma intorc pe partea cealalta. I must be really sick or something... :| Din cauza asta o sa fac o scurta terapie de coveruri numai bune sa ma scoata din starea in care ma aflu:

MP3: Hot Chip - Sensual Seduction (Snoop Dogg)
Cu putin timp inainte de lansarea noului lor album, Hot Chip au realizat un cover cel putin hilar la piesa recenta de-a lui Snoop Dogg, si anume Sexual Eruption mult mai cunoscuta sub numele ei cenzurat de Sensual Seduction.

MP3: Lightspeed Champion - Xanadu (Olivia Newton John)
Indiferent cat de comica este intentia lui sau nu, coverul asta chiar e foarte reusit iar Olivia si Electric Light Orchestra au toate motivele sa fie mandrii de el. Melodia se gaseste pe albumul de debut al domnului Lightspeed Champion, pe un al doilea disc ce cuprinde numai coveuri.

MP3: Calvin Harris - Stillness In Time (Jamiroquai)
Nice and modern electro tune, but no matter how hard you try you ain't gonna be no Jamiroquai, mister Calvin Harris! :)

MP3: Scissor Sisters - Comfortably Numb (Pink Floyd)
Piesa nu e tocmai noua, dar colaborarea dintre Scissor Sisters si Tiga a dat nastere unuia dintre cele mai tari coveruri dupa Pink Floyd ever. Adica sa transformi o melodie rock cunoscuta intr-o piesa disco-house care suna chiar foarte bine e o mare perfomanta din punctul meu de vedere.

MP3: Machinae Supremacy - Gimme More (Britney Spears)
Un cover metal la o piesa de-a lui Britney Spears nu e ceva nou, Children Of Bodom au mai facut-o cu ceva ani in urma la "Oops, I did it again"daca imi amintesc bine. Totusi varianta asta la Gimme More este parca suna mai bine decat originalul. =))

7 raspunsuri:

Anonim spunea...

Tocmai voiam sa vin sa-ti bat in geamul blogului si sa-ti spun: "A naibii surubelnita, ce te-ai nimerit cu VH1!" Dar mi-ai luat-o inainte. Felicitarile mele.

Anonim spunea...

universu conspira, VH1 se inspira si surubelnitza scrie :D exact o stare d'asta am avut sieu, m'am tot fatzait de colo'colo, vroiam sa scriu ceva de Duffy, m'a luat lenea...imi place si varianta Robyn-sexual eruption, ca nici numa stiu cum se keama de fapt piesa asta :)) scissors merg, and hell ya, calvin is no jay kay :X

Clover Shaped Screwdriver spunea...

@Cerculet
Ma simt cam egocentrist in dimineata asta si tind sa ca cred VH1-ul s-a nimerit cu mine si nu invers. Ia zii, al naibii rau s-a facut surubelnita! =))

@Tuvia
N-am mai auzit-o pana acum, dar verisunea cu Robyn e chiar tare de tot! Arigato kozaimasu! =D

Nancy spunea...

deci....

poza e monumentala...fetele lui joe goddard si alexis taylor se potrivesc de minune, tind deja sa cred ca alea sunt their real bodies ...

...

dupa acel cover, oare mai exista cineva care sa nu creada ca hot chip are iz ze shite?
*is currently dancing to sensual seduction*

iar li'speed's xanadu is actually touching... in a strange way... which really makes me feel unconfortable...

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Nici eu nu m-am putu abtine sa izbucnesc in ras cand am vazut poza. :))

Anonim spunea...

Nu e chiar disco house acolo ci mai degraba gay bar disco :)

In fine, e chiar haios coverul dupa Snoop. De fapt Snoop e ilar prin postura din videoclip, nici nu mai avea nevoie de cover.

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Aham, si daca imi dai un exemplu de piesa disco non-gay chiar o sa fiu complet de acord cu tine. ;D