miercuri, martie 19

10 Days Of Covers - Soul Singers Vs Rock Bands

Corinne Bailey Rae, una dintre frumoasele reprezentate ale neo-soulului britanic a realizat prin toamna cu cover destul de simpatic la Steady As She Goes de la The Raconteurs. (Breaking News: daca n-ati aflat The Raconteurs au anuntat ieri din senin ca al doilea lor album este gata si ca urmeaza sa fie lansat pe 25 martie). Cat despre coverul lui Adele la piesa Last Nite a celor de la The Strokes, din ianuarie si pana acum acesta a facut turul blogurilor de muzica din intreaga lume prin urmare cred ca ar fi timpul sa se opreasca si pe la noi.
De cealalta parte, se poate spune ca nici formatiile indie n-au stat degeaba din moment ce in 2007 una dintre sursele lor de inspiratie preferate pentru coveruri a fost nimeni alta decat Amy Winehouse. =)

MP3: Adele - Last Nite (The Strokes Cover)
MP3: Corinne Bailey Rae- Steady As She Goes (The Raconteurs)

MP3:
Hot Hot Heat - Rehab (Amy Winehouse Cover)
MP3: Arctic Monkeys - You Know I'm No Good (Amy Winehouse)

4 raspunsuri:

Nancy spunea...

i hate adele's version with a great passion...

....

asta e tot ce vroiam sa zic... *exists*

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Hehehe, it's good to know that but i can't help myself not to ask you why. So? =D

Nancy spunea...

where is the energy, the vibe strokes had on that song? e o lalaiala infernala... nu zic domne, nu toti sunt strokes(yes, in my world, Strokes = LOOOOOVE!), dar nici ce a facut copila asta. Ma plictiseste...

....

and this is basically how I feel about Adele's music in general.

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Nici mie nu-mi place in mod special tipa, dar na, avand in vedere ca abia are 19 ani cred ca are tot timpul din lume sa-si dovedeasca talentul. :)