marți, martie 18

10 Days Of Covers - The Puppini Sisters

Am mai vorbit deja despre Surorile Puppini acum cateva luni. Aparent, de ultima oara cand am scris despre ele, trio-ul de fete n-a mai facut prea multe lucruri exceptand un sir scurt de turnee. Ziceam atunci ca repertoriul lor cuprinde in mare parte coveruri la piese cunoscute in detrimentul compozitiilor originale. Ei bine, daca data trecuta v-am lasat cu una din rarele piese care le poarta semnatura, evident ca acum veti auzi cateva dintre coverurile lor care mi s-au parut foarte reusite:

MP3:
The Puppini Sisters - Sway
MP3: The Puppini Sisters - Crazy In Love
MP3: The Puppini Sisters - Wuthering Heights

Sway este un cover dupa piesa lui Dean Martin (parca a fost reinterpretata recent si de Pussycat Dolls), Crazy In Love apartine lui Beyounce Knowles iar Wuthering Heights este melodia lui Kate Bush. :)

4 raspunsuri:

irina spunea...

O variantă mai cunoscută a piesei, tot cover, foarte în vogă pe când eram mai mică aparţine trupei Shaft. Link pe youtube
Mi-aduc aminte că am dansat de multe ori pe piesa asta ;
))

Foarte faină interpretarea The Puppini Sisters

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Stiu de varianta Shaft ca doar si eu am fost mic odata. Tot ei mai aveau si Mambo Italiano parca. =D

Anonim spunea...

ah cand am descoperit asta'vara crazy in love am ras 10 minute :) da, mare branza n'au mai facut..si cu The Pippettes la fel...

Clover Shaped Screwdriver spunea...

As vrea sa pot sa te contrazic dar chiar ai dreptate. Apropo albumul pipetelor cum e? Ca eu am fost prea ocupat cu alte nebunii si in afara de Because It's Not Love(But It's Still A Feeling)altceva nu am mai auzit.