vineri, februarie 22

Freddie Stevenson


Stiind ca Stevenson provine dintr-o familie de artisti consacrati (mama- scenarista si producatoare de emisiuni pentru copiii, tatal- expert in ceramica decorativa) ma indoiesc c-a stat prea mult pe ganduri atunci cand a decis sa se apuce de muzica. Si din moment ce in prezent isi petrece timpul liber in compania lui Giorgio Armani sau a fostei doamne Manson, Dita Von Teese, iar printre fanii lui declarati se numara Starleta Johansson, Tom Hanks, Javier Bardem, Dave Matthews, Lucinda Williams sau Mike Scott de la The Waterboys, se cam poate spune ca alegerea i-a fost binecuvantata de muza decizilor inspirate, nu?
Dupa ce debutul lui din 2006, Body On The Line a fost numit de catre BBC "Album Of The Year", scotianul acum in varsta de 27 de ani n-a pierdut vremea degeaba ci s-a apucat imediat sa scrie piesele pentru urmatorul album, All My Strange Companions asteptat anul acesta pe la jumatatea lunii aprilie.
Din fericire va pot garanta ca artistul ramane fidel stilului catchy folky-punky-poppy-acoustic tunes filled with beautifully ironic lyrics dovedind inca o data ca este in primul rand un poet excelent si abia pe urma un muzician talentat.

MP3: Freddie Stevenson - If You Don't Kiss Me
MP3: Freedie Stevenson - Easy Now

Video: If You Don't Kiss Me


MySpace:
Freddie Stevenson

2 raspunsuri:

Anonim spunea...

Si totusi, imi e greu sa cred ca omul are numai 27 de ani...living a fast life, I think !

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Mda, tot ce-i posibil. Si atunci unde mai pui si faptul ca pe langa muzica mai flirteaza din cand in cand si cu actoria... :)