duminică, august 19

When music sounds better than acting

Am avut o saptamana foarte intensa si incarcata si nu mi-am mai gasit timpul necesar sa scriu pe blog. Acum revin cu un articol a carui idee mi-a venit demult, idee referitoare la formatiile nou aparute in care vocalistele sunt de obicei actrite de un succes moderat. Asadar,

Juliette And The Licks

Pe Juliette Lewis ar trebui sa o stiti din Cape Fear sau Natural Born Killers, filme in care a avut niste roluri memorabile. Dupa ce a tot flirtat cu muzica, colaborand cu The Prodigy sau aparand intr-un videoclip pentru HIM, actrita a decis prin 2003 ca ar fi cazul sa-si faca propria formatie si sa-si decarce energia electrifianta printr-un sound punk.


Cei care au fost anul asta la Sziget a avut sansa sa-i vada live. :)

Ultra Orange and Emmanuelle

Emmanuelle Seigner, aceasta frumusete a cinematografiei europene care s-a afirmat abia dupa casatoria cu Roman Polansky, a intrat in 2006 in formatia indie Ultra Orange direct pe postul de vocalista. Cel mai probabil vi-o aduceti aminte din Frantic, Bitter Moon sau The Ninth Gate filme in care a fost distribuita de fostul ei sot. Melodia Sing Sing al carei videoclip il puteti vedea mai jos e difuzata si la Radio Guerilla.


Toni Collette and the Finish

Lui Toni Collete i se potrivesc cel mai bine rolurile de mama neconventionala obsedata de normalitate. In cazul in care n-ati vazut-o inca o puteti urmari in filmele The Sixth Sense, About a Boy sau mai recentul Little Miss Sunshine. Prin 2006 a format un grup impreuna cu sotul ei si a scos deja primul album din cariera.


5 raspunsuri:

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Am vazut acum vreo 2 zile Ultra Orange pe MTV Romania, pe la 2 noaptea. =)

Anonim spunea...

Si Billy Bob Thornton suna bine, dar si joaca bine...cand vrea :)

Vezi : Starlight Lounge.

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Am citit despre Billy Bob pe blogul tau. Asa cum spui, canta foarte bine.

super_rainbow spunea...

omg Toni Collete canta? loved her in "Little miss sunshine". should stick to acting though

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Eu il vad mai mult ca pe un hobby si nu cred ca-si va neglija cariera pentru asta. Totusi se descurca destul de bine in postura de vocalista. =)