joi, iunie 5

Alan Wilkis - Babies Dream Big


Domnul Alan mi-a facut o surpriza placuta cu o luna in urma cand mi-a trimis o copie promotionala dupa cd-ul lui de debut prin posta, insa fiind foarte ocupat nu am avut timp sa-i fac un review cum se cuvine. Nu ca as avea acum, doamne fereste, insa cred ca am amanat destul momentul in care ar fi trebuit sa-l recomand pe blog. Despre ce e vorba in muzica lui? Pai electronica, funk, soul si poate putin r'n'b mult mai eclectic decat ultimul album al lui Jamie Lidell si ceva mai cumintel decat debutul lui Sam Sparro, zic eu. Luati si ascultati cateva mostre din el:

MP3:
Alan Wilkis - Milk And Cookies
MP3: Alan Wilkis - In My Dreams

MySpace: Alan Wilkis

PS: Recent am primit un mail din partea lui Cosmin Lungu de la librariile Carturesti in care am fost anuntat de mini-festivalul Street Delivery ce se va organiza in 7 si 8 iunie pe str. Mercy din Timisoara. Din program: "acces liber la expoziţiile Muzeului de Artă. Strada o decorăm cu magnificele scaune imaginate de scenograful Adriana Grand pentru spectacolul „Scaunele” (în regia lui Victor Ioan Frunză). În rest – aleg, pe sărite, din program: concert Ada Milea, Dorina Chiriac, Bobo, un alt concert Melting Carousel, cinematecă în ceainărie, expoziţii de fotografii şi picturi pe ferestre, vitrine şi şevalete, o întâlnire cu gruparea de gherilă literară „Celebrul animal” din Arad, un portret in memoriam de personaj don quijotean – Ioan Timiş Palatinus – cu vizionarea unui film realizat de Robert Şerban, ateliere de proză, arhitectură şi multe alte momente, ce pot fi aflate din foile program răspândite prin Cărtureşti." Mergeti? Eu oricat mi-as dori nu cred ca voi avea timp sa ajung pe acolo dar urez distractie placuta celor care merg. =)

3 raspunsuri:

Anonim spunea...

Bai ce coperta misto de album are. Bine, muzica nu e tocmai originala dar imi place, nu m-ar deranja sa-l aud live.

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Si mie mi-a placut coperta si-mi pare rau doar ca cd-urile promotionale de obicei n-au artwork. Bineinteles, ca nici asta n-a facut exeptie. :)

Vlad_Anghel spunea...

nice 'baby dream big' cover.