sâmbătă, aprilie 5

VH1's Top 10 Best Videos

Yesterday was one hell of a day for me, in conditiile in care am plecat de dimineata de la 11 de acasa si m-am intors abia pe la 9 seara. Cel mai important lucru a fost insa vizita la targul de joburi de la Centrul Regional de Afaceri unde impreuna cu o colega am lasat 9 CV-uri la companii de talia Raifeissen, Unicredit Tiriac Bank, Dacia, Coca-Cola HBC, Ernst & Young, TRW si mai cateva firme despre care nu-mi aduc aminte in clipa de fata, si am purtat discutii cu reprezentantii KMPG, care ne-au dau un formular de CV foarte amplu si pe care trebuie sa-l depunem pana pe 30 aprilie, PriceWaterhouseCoopers si E.On Gaz, adica firme la care trebuie sa aplicam doar online. In fine, sunt curios ce roade va da vizita noastra pe acolo.
N-am apucat sa scriu postul despre cele mai bune videoclipuri in viziunea celor de la VH1 si adevarul este ca nici acum nu sunt convins 100% ca merita efortul. Ceea ce vreau sa zic de fapt este ca pe cat de bine a inceput topul pe atat de rau s-a degradat dupa prima lui jumatate.
Aparent VH1 nu intelege prea bine notiunea de "ever" pentru ca singurul videoclip post 2003 apartine lui Justice si nu este vorba de cel de la D.A.N.C.E. ci de fratele lui mai putin original de la DVNO. Evident concluzia topului este ca de la Breaking The Habit(#38) din 2003 si pana la DVNO-ul(#39) din 2008 nu s-a mai facut niciun videoclip de doamne-ajuta. Bjork cunoscuta pentru videoclipurile ei extrem de artistice s-a clasat abia pe #31 cu All Is Full Of Love, chiar dupa tipatul lui Michael Jackson feat. sora-sa si cascadele plictisitoare a celor de la TLC. M-am obisnuit deja sa vad topuri facute complet aiurea asa ca nu mai are rost sa intram in detalii degeaba. In final, facand abstractie ca intre pozitia 14 cu Robert Palmer Addicted To Love si 11 tot cu Robert Palmer - Addicted To Love n-a mai fost niciun videoclip, iata cum arata primele 10 clipuri muzicale:


Din punctul meu de vedere in top au mai fost si alte videoclipuri foarte bune insa care n-au ajuns insa atat de departe: Coffee & Tv (Blur), Around The World (Daft Punk), Rock It (Herbie Hancock), Wicked Game (Chriss Isaak), Window Licker (Apehx Twin). Le puteti cauta pe YouTube daca nu le-ati vazut pana acum. =)

MP3: Michael Jackson - Thriller
MP3: Jamiroquai - Virtual Insanity

10 raspunsuri:

Anonim spunea...

Nu sunt foarte convins de topul asta.

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Nici nu ai de ce sa fi, la modul cel mai serios vorbind. :|

Nancy spunea...

ce ai ma cu addicted to love? tin minte ca pe la inceputul anilor 90 il dadeau pe la teveu si eram captivata de vidul ala...
si se mira cineva ca l-au pus pe jacko pe 1? e a no-brainer...

sabotage pe doi touched my heart...

da, daft punk meritau lejer un top 10...si as fi pus prin topul tenu' ala soundgarden - black hole sun (alt vid la care ma uitam fascinata in copilarie)

Clover Shaped Screwdriver spunea...

N-am nimic cu Addicted to Love, doar ca VH1 a pus acelasi videoclip pe doua locuri: 14 si 11, si asta fara sa mai puna nicio melodie intre ele. Adica a fost locul 14 Addicted to Love, si apoi direct locul 11 tot cu Addicted to Love. Asta m-a deranjat.
Cat despre Black Hole Sun a fost pe locul 45 parca. :)

Anonim spunea...

eh stiu de cand eram in clasa aIVa c VH1 face topuri mahmur si inainte sa'si bea cafeaua.Numa zic ca the staff there is pretty...old.
Ma asteptam la Jacko, anyway,sunt atatea si atatea way better...

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Cam asa e cu VH1, si unul din lucrurile care m-a frapat e ca dupa ce s-a terminat countdown-ul primele doua videoclipuri imediat urmatoare au fost Leonard Cohen - In My Secret Life si Queens Of The Stone Age - Sick Sick Sick. Ironic, nu? =D

Susana spunea...

Magarii de topuri d'ale mtv-ului:P
"MTV makes me wanna smoke crack". Nu eu am zis-o:P Da is de acord:P

Noh, Trifoiasule... te provoc sa faci tu un top al celor mai tari video. Nu ever, nu tre sa fie super obiectiv, argumentat, etc. Asa, in viziunea ta...;) Ce zici?:D

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Everybody agrees with Beck! =D
O sa-ti raspund la provocare undeva pe la mijlocul saptamanii cand sunt ceva mai relaxat. De fapt, daca nu apare ceva neprevazut s-ar putea chiar maine s-o fac! :)

irina spunea...

Eram sigură cp nu o să fiu de-acord cu topul lor. Aşa se întâmplă de-obicei. M-am mai enervat eu la dinastea (cel mai tare la top 10 Smashing Pumpkins că nu era Ava Adore-u pe acolo )

Merci de listă :)

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Cu placere, si eu eram la fel de sigur! =)