vineri, aprilie 18

Scarlet Johansson's New Track

Pentru ca deja filmele nu au mai reprezentat demult o provocare pentru ea, Scarlet Johansson a deci sa se lanseze si in muzica. Vestea nu e tocmai noua, dar o sa recapitulez putin pentru cei care nua au stiut pana acum: in vara anului trecut cu sprijinul producatorului David Zitek de la TV on The Radio , a lui Nick Zinner de la Yeah Yeah Yeahs pe post de chitarist si a domnului David Bowie in rol de featuring vocalist pe 2 melodii, actrita a intrat in studiou unde a inregistrat un album ce contine 10 coveruri dupa legendarul Tom Waits + una bucata melodie proprie intitulata "Song for Jo". Lansarea oficiala a discului este programata pentru data de 20 a lunii viitoare, dar la inceputul acestei saptamani "Anywhere I Lad My Head", adica piesa care da si titlul albumului s-a scurs pe meleagurile internetului. Trebuie sa recunosc ca am fost foarte sceptic cand am auzit de intentia ei, dar din fericire acum va pot garanta ca sa o fiti placut surprinsi de ce stie dansa. Mai jos puteti gasi melodia atat in varianta Scarlet cat si in varianta Tom Waits, ca sa aveti termeni de comparatie:

MP3: Scarlet Johansson - Anywhere I Lad My Head
MP3: Tom Waits - Anywhere I Lad My Head

8 raspunsuri:

irina spunea...

Oh, my. Chiar are voce. Când am auzit vestea credeam ca e doar încă o actriţă (lucru care-mi place cum îi iese) plictisită. Acum chiar îs curioasă de tot albumu.

Nancy spunea...

mama, da' cu ce nume am lucrat...

Anonim spunea...

am tot auzit dea albumul asta..nush cum sa zic, dar tin prea mult la Tom ca sa ascult cover'urile ei...adica da, scarleta are voce, but i'm not so delighted.

Clover Shaped Screwdriver spunea...

@cherry
Asa am zis si eu, ca in fond n-ar fi nici prima nici ultima actrita care s-a apucat de muzica. Totusi exista si cateva tipe care chiar fac treaba buna cum ar fi Juliette Lewis, Toni Collete, Minnie Driver sau Emmanuelle Seigner. Sa speram ca si Scarlet se va alatura ligii. =D

@Nancy
Pai si tu daca ai fi fost vreo celebritate s-ar fi inghesuit lumea sa lucreze cu tine, trust me. ;)

@Tuvia
Dap, si noua ne place Tom Waits dar eu cred ca Starlet chiar merita o sansa. Cel putin dupa ce am auzit prima melodie. =)

Susana spunea...

oau, placut impresionata. Tipa are voce chiar f buna. Am auzit-o cantand Summertime, si... wow! Are cu ce, sa zic asa:P Daca zangane o chitara in primu concert, ma fac fana:P NOT! She's too "prety-face" anyway...

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Don't mind her pretty face, just listen to her voice. Si eu as vrea s-o aud cantand Summertime, any tips and links? =D

Susana spunea...

Ii punem un sac in cap, si rezolvam problema:P Uite link, nenea:
http://fr.youtube.com/watch?v=5F_yCFtFn24

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Thanks for the link, but OMG, you're sure that this is Scarlet? o_O Foarte tareeee!