sâmbătă, aprilie 19

Poppy Saturday Warmup!


MP3: Surferosa - Enteppe (Kampala City)
Surferosa sunt un grup de electro-pop/new wave din Norvegia a caror popularitate a crescut considerabil dupa ce au castigat un concurs national de talente muzicale. Numele lor este bineinteles inspirat de catre albumul de debut al lui Pixies desi soundul lor n-are nicio treaba cu formatia americana. Piesa de mai sus este o bucatica magnifica din noul lor album lansat recent - "The Beat On The Street" foarte similara cu stilul lui Gwen Stefani din perioada "What You're Waiting For". =D

MP3: Ladyhawke - Back Of The Van
Cu nume ca Van She, Cut Copy, The Presets sau Pnau, Australia nu se afla foarte departe de a deveni capitala mondiala a electro-pop-ului. Si se pare ca Ladyhawke a aparut in peisaj tocmai ca sa-i confirme definitiv acest statut. Cu o voce aproape obsedanta si un sound foarte optzecist pe fundal foarte inspirat de Blondie si implicit madam Debbie Harry, Ladyhawke promite foarte multe in acest an. Ultra recomandat!

MP3: Estelle feat. Kanye West - American Boy
Nu cred ca melodia mai are nevoie de vreo introducere din moment ce videoclipul ei se afla in heavy rotation pe majoritatea posturilor de muzica. Ce pot sa zic despre ea? Piesa e ultra catchy, Estelle si Kanye fac un duo senzational dar parca totusi nu m-as incumenta sa ascult tot albumul don'soarei. Ma voi rezuma doar la piesa asta. +D

MP3: Neon Neon - Sweatshop
Neon Neon este proiectul secundar al lui Gruff Rhys de la Super Furry Animals rezultat din colaborarea acestuia cu Bryan Hollon a.ka. Boom Bip. Recent si-au lansat si albumul de debut Stainless Steel iar primul single de pe acesta, I Lust You m-a lasat oarecum rece. Totusi albumul nu e rau deloc iar ca dovada sta si piesa de mai sus, un amestec dement de electro, synthpop si rap foarte bine aranjat.

MP3: Crystal Castles - Vanished
Crystal Castles au debutat in forta luna trecuta cu un album foarte bine primit de criticii de pretutindeni. L-am ascultat, mi-au placut, am descoperit cateva sclipiri de originalitate insa din punctul meu de vedere sunt mult prea ridicati in slavi. Cu toate acestea melodia de mai sus imi place in mod special.

2 raspunsuri:

CC.† spunea...

nooo ladyhawke is offlineeee

Clover Shaped Screwdriver spunea...

I know, i'm experiencing some problems due to the limited bandwith from free hosting services. You should try again, cause fortunately BoxStr.com resets the bandwith usage almost daily. :)