luni, aprilie 21

Constantines/Feist Vs. Kenny Rogers/Dolly Parton

Pentru a-si promova noul lor album Kesington Heigths, Constatines au cooptat-o pe domnisoara Feist pentru un cover dupa Islands In The Stream, o piesa clasica din '83 scris de Bee Gees pentru duo-ul country format din Kenny Rogers si Dolly Parton. La timpul respectiv melodia a fost un adevarat hit stationand 2 saptamani in fruntea clasamentului Billboard Hot 100 pana cand Total Eclipse Of the Heart a lui Bonnie Tyler i-a luat locul. Desi versiunea originala va ramane intotdeuna cea mai cunoscuta, Islands In The Stream in varianta Constantines/Feist suna deosebit de bine si cu siguranta va avea un impact peste ceva vreme. Saptamana trecuta cand am auzit prima oara melodia, chimia perfecta dintre Leslie Feist si Steve Lambke solistul de la Constantines m-a dat pur si simplu gata iar in final am ajuns s-o ascultat de 53 de ori, dupa cum imi arata statisticile de pe LastFm. Sper sa va placa si voua la fel de mult! ;)

MP3: Constantines & Feist - Islands In the Stream
MP3: Kenny Rogers & Dolly Parton - Islands In the Stream

6 raspunsuri:

irina spunea...

Sună foarte bine.

Dar tot mai mul îmi place cum i se potriveşte vocea lui Feist cu a lui Erik Glambek Bøe , solistul Kings of Convenience. Au avut mai multe colaborări. Ea a apărut pe câteva piese ale grupului, iar Erik pe How My Heart Behaves de pe The Reminder-ul solistei.

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Featuring-ul de pe Reminder suna bine intr-adevar, dar mai multe despre colaborarile dintre ea si formatie nu prea stiu. Mersi, trebuie sa aprofundez neaparat. =D

Nancy spunea...

maaan, de cand cautam melodia asta...(rusinos, but true...prima data am auzit de ea de pe blogul lui perez hilton...FAIL!)
sarumana!:D

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Glad to be at service, dear! :D

Anonim spunea...

eu am o problema cu feist, am impresia ca e over over rated, si ma enerveaza frenezia asta.Dar n'am nimic cu colaborarile, i'm a sucker for duets&covers&shizz like that :)

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Nu cred ca e neaprat over rated, ca doar de la Grammy a plecat cu mana goala. Ea a reusit sa faca un album digerabil care suna bine in acelasi timp. Frenezia a venit dupa, cand lumea a inceput sa auda 1234 in reclama Ipod.