vineri, aprilie 18

90's Friday - Hole


Cred ca ar fi timpul sa ne amintim de Hole si in mod special de Courtney Love, din moment ce anul asta vom auzi noul ei album solo - Nobody's Daughter. La noul material Miss Love a colaborat cu her long time friends Linda Perry & Billy Corgan, cu Anthony Rossomondo de la Dirty Pretty Things si cu Ben Gordon de la The Dead 60's. Ca o buna parte dintre piese si le-a scris during her rehab sessions e un aspect neesential, nope? Nu stiu de voi dar eu inca mai am si acum caseta cu Celebrity Skin bine pusa deoparte. ^_^

Courtney on PJ Harvey:
Read the full story HERE! =))

MP3:
Hole - Celebrity Skin
MP3: Hole - Boys On The Radio

6 raspunsuri:

Anonim spunea...

Miss Cox & asociatii chiar aveau o nisa excelenta si inainte si dupa moartea lui Cobain. Pun ratarea Hole in capul ei pentru ca in alte conditii evenimentele din viata ei nu au oprit-o sa-si continue ''proiectele''.

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Miss Love ai vrut sa spui, Cox e alta Courtney parca. Eu n-as zice ca ea e neaparat devina pentru destramarea lui Hole, deoarece Love era oricum singura prezenta constanta din formatie. Restul tot s-au perindat prin ea, au venit si la scurt timp si-au luat talpasita si au plecat. Dar na, n-o sa stim niciodata cat de suportabila sau nu era ea ca persoana. Important e ca ii sta bine si solo. Si ei si Melissei Auf der Maur! :)

Susana spunea...

Sa inteleg ca incepe sa-i vina mintea la cap domnisoarei? Vad ca vb f admirativ de PJ... Poi, sa ii vina, ca nu i-ar strica.

Sunt putine tipe cu atitudine in rock'n'roll. Deci, un nou album... binevenit! Sunt tare curioasa.:D

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Nu stiu exact daca dupa atatea droguri mai poate sa-i vina mintea la cap, dar speram... =D

Anonim spunea...

Miss Love intr-adevar. Scuze de confuzie. Producatorul lor era prezenta constanta in trupa ;)

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Da, dar oricum restul componentei se schimba cu o viteza uluitoare si cred ca in final asta a daunat cel mai mult formatiei.