sâmbătă, martie 15

Roblogfest???


Tin sa multumesc mamei pentru bunavointa cu care inca mai imi plateste facturile , tatalui care aparent a dat din pleata pana a chelit determinandu-ma sa ascult orice in afara de metal , surorii mele care fara absolut nicio legatura se plimba prin strainatati, mandrei pentru ca s-a chinuit tot timpul sa simuleze vocea robotizata a lui Brian Adams doar ca sa-mi poata canta in momentele de slabiciune Don't Give It Up , catelului meu amator de beatbox pe care-l foloseam pe post de mp3-player in zilele cand inca nu-mi permiteam unul, prietenului meu imaginar care ma ia in serios si se preface entuziasmat de toate recomandarile mele muzicale si nu in ultimul rand milioanelor de fani care m-au votat si fara de care n-as fi ajuns aici.

... cam asa ar fi sunat discursul meu laborios pregatit pentru Roblogfest la care as fi ajuns daca OZN-ul care m-a rapit nu m-ar fi teleportat "din greseala" la un majorat simandicos unde spre exasperarea mandrei am refuzat sa ma popularizez sau sa dansez pe Modern Talking.
Tind sa cred ca lucrurile s-au asezat bine si ca pana la urma E.T.-ul m-a scutit de un moment penibil din moment ce in urma numarului impresionant de voturi acumulate, Imnul Trifoiului s-a pozitionat ca si "second place loser" in ciuda tam-tam-ului pe care l-am facut si a numeroaselor posturi prin care va imploram pe voi, stimati cititori, sa ma votati. I'm not funny, huh? Las gluma la o parte pentru ca am impresia ca mahmureala cu care m-am trezit in dimineata asta mi-a afectat simtul umorului. Am inscris blogul la doua categorii: Cel mai bun blog de muzica si Cel mai bun blog cultural, in mare parte pentru ca eram curios sa vad unde ma situez in ochii cititorilor mei si cam care ar fi parerea unui juriu despre Imnul Trifoiului. N-am de ce sa fiu ipocrit, imi place sa primesc orice forma de feedback fie ea negativa sau pozitiva, pentru ca ma lamureste intr-o anumita masura daca ma aflu pe drumul cel bun.
Cum ne-am descurcat? Pai la prima categorie am strans 36 de voturi, adica un numar apropiat de cel pe care mi-l arata feedburnerul, fiind la 23 de voturi distanta de castigatorul detasat al acestei editii - monden.info si cu 9 voturi peste matr3o.com. Sunt de parere ca printre nominalizati au existat bloguri mult mai bune decat cele 3 finaliste, dar cum ultimul lucru pe care mi l-am propus e sa comentez gusturile publicului tot ce-mi mai ramane de facut e sa multumesc tuturor celor care m-au votat si sa ii felicit pe ceilalti doi castigatori.
M-am bucurat sa vad ca la cea de-a doua categorie in care de la bun inceput ma vedeam oarecum stingher, m-am calificat intre primele 10 bloguri imediat dupa cel al lui Aaron Biro, ceea ce pentru un blog exasperant ca al meu cred ca e chiar foarte bine. Ii felicit si pe castigatorii acestei categorii (Bookblog, Muzica Clasica, Terorism de cititoare) si ii adaug in reader pe aceia pe care nu-i aveam pana acum.
Nu stiu ce-ar mai fi de zis. Chiar daca din diverse motive entuziasmul mi s-a stins complet pe parcurs, cred ca RoBlogFest-ul ramane totusi o modalitate destul de buna prin care sa descoperi bloguri noi in domeniile care prezinta interes pentru tine. In fine, la anul vedem daca mai scriem sau daca ne mai inscriem...

PS: Va recomand sa va desfatati ochiul si cu cei trei finalisti din sectiunea design/creatie: HyperGlu, Eclectic Cow si Ibarbar.

MP3: Sufjan Stevens - Concerning The UFO Sighting ...
MP3: LCD Soundsystem - Never As Tired As When I'm Waking Up
MP3: Suede - We are The Pigs

19 raspunsuri:

Anonim spunea...

felicitari

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Mersi zmeuro! :)

Radu S spunea...

Bravos! Tine steagul sus!

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Mersi Radu, asa o sa fac! =)

iancu spunea...

Multzam pt aprecieri ;) Bravo si tie :)

Anonim spunea...

nice blog :D ...gonna hang on to this one :P ...tot asha fratzica :)

Anonim spunea...

Lasa, mai Clover ca ne facem noi festival aici la Timisoara si rupem gura targului. :)

Richard M. Ilie spunea...

Bravo Clover, las ca-i bun si argintu. Eu ma mir ca n-a castigat vreun maneloblog. Probabil n-au stiu sa se inscrie :) Ca la voturi rupeau targu...

Anonim spunea...

Well, felicitari :)

greenfield spunea...

Eu te felicit sincer, acum nu stiu exact unde, ce si cum, dar n-are importanta, m-am bucurat cand am descoperit pe-acolo si bloggari cunostinte mai vechi.
Succes in continuare, anyhow!

Clover Shaped Screwdriver spunea...

@Iancu
Mersi, adevarul e ca faci o treaba foarte buna pe Ibarbar. Just keep up the good work! :)

@Anonim
Ooo, mersi! Eu ma tin de el numai sa faci si tu asa cum spui! ;)

@Tomata
Sigur, facem un festival si impartim blatul de tort intre noi. Glumesc desigur, cred ca-i un obiectiv bun si abia astept sa se concretizeze ideea. =D

@Richie
Mersi! Per ansamblu numarul de voturi a fost destul de modest, dar cred ca un blog de manele a fi avut priza mare acolo. =))

@Krossfire
Mersi pentru felicitari si mersi ca m-ai votat! :)

@Greenfield
Multumesc la fel! :)

Anonim spunea...

eh la mai mare, what's a prize, u still got your loyal fans :) love suede. me big fan!

Anonim spunea...

Sa ma scuzi rogu-te ca nu te-am felicitat. M-a luat valul. :P

Anonim spunea...

Felicitari. :)

Clover Shaped Screwdriver spunea...

@Tuvia
Ala-i cel mai important lucru pana la urma si chiar ma bucur sa aud asta! :)

@Tomata
Multumesc frumos, chiar n-ai pentru ce sa-ti ceri scuze! :)

super_rainbow spunea...

Bravo tie, Clover :D tine-o tot asa!

Anonim spunea...

Bravos, mai, surublenita cu notorietate!
Eu te rog sa ma scrii pe blogul tau celebru si posturi dintr-astea cu cuvinte, ca imi place cum le zici. Bineinteles, pe langa muzici.

Clover Shaped Screwdriver spunea...

@Super Rainbow
Multumesc dudo, asa o sa fac! =D

@Cerculet
Mersi, o sa mai scriu din cand in cand si posturi dinastea in cuvinte, desi nu-mi prea place de mine cand deviez. Cat despre notorietate, mai bine fara. :)

Anonim spunea...

yeah... really like this text :)