marți, februarie 26

Vive La Fête!

Vive La Fête este o trupa belgiana de electro-rock construita in jurul stralucitorului cuplu format din vocalista Els Pynoo si chitaristul Danny Mommens(fost membru dEUS), foarte cunoscuta in randul celebritatilor pentru live-urile incendiare din cadrul petrecerilor private. In cei 11 ani de cariera discografia lor s-a imbogatit cu 4 EP-uri si 6 albume, Jour De Chance, ultimul dintre ele fiind lansat chiar anul trecut. Synth-pop à la anii '80, industrial, techno, rock, o blonda superba care canta in franceza versuri inspirate de Serge Gainsbourg si designerul Karl Lagerfeld pe post de number one fan sunt principalele elemente pe care mizeaza grupul in drumul lor spre faima. Vive la Fête, mesdames et messieurs:

MP3: Vive La Fête - Tout Va Continuer
MP3: Vive La Fête - Aventures Fictives
MP3: Vive La Fête - Une Par Une

MySpace: Vive La Fête

4 raspunsuri:

Fille en Aiguilles spunea...

mesdames et messieurs.

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Mersi de observatie, am corectat! :)

Anonim spunea...

daca vreti sa-i vedeti live la Bucuresti, bagati rapid o propunere la Bursa B'estfest de pe Metropotam (sau o petitie ca pt dEUS) si strangeti voturi, iar eu o sa ma asigur ca o sa afle cine trebuie and then who knows... :)

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Fry, eu i-am propus deja pe Justice la B'Estfest dar o sa incerc sa tratez cu altcineva sa-i propuna pe Vive La Fete! in caz ca nu a facut-o nimeni deja. Iar daca nu, in cel mai rau caz voi face o petitie! =)