miercuri, februarie 27

Sam Sparro

Black and Gold este genul de piesa catchy cu versuri decent spre imbecile, pe care te poti trezi fredonand-o atunci cand neuroni tai extenuati decid sa-si ia pauza binemeritata.
Cum ai mei probabil se simt groaznic de obositi nu e de mirare ca de fiecare data cand timpanele mele isi trag sufletul cateva minute, "Cause if you're not really here/Then i don't want to be either/I wanna be next to you/black and gold, black and gold, black and gold" mi se repeta obsesiv in gand.
Ultima oara cand am mai fost atat de acaparat de o melodie electro-pop de vina au fost "D.A.N.S.U.L." lui Justice si "Eu Cred Ca" a lui Simian Mobile Disco. Ce-i drept pe tipul asta nu-l poti pune chiar pe aceasi felie de branza cu cele doua formatii, adica mai repede il vad cu putina publicitate ca pe un concurent serios pentru Justin Timberlake decat pentru ceilalti doi, dar sa revenim: electro, funk, pop, soul, meet Sam Sparro, cause he's probably going to be HUGE by the end of this year!


MP3: Sam Sparro - Black And Gold
MP3: Sam Sparro - Sally
MP3: Sam Sparro - Black And Gold (Russ Chimes Remix)

MySpace: Sam Sparro

PS:
Noul single al veteranului Brian Adams poate fi descarcat gratuit si legal pe hvm.com. Anul acesta Brian se intoarce cu un nou album "11" programat pentru lansare in 17 martie.

10 raspunsuri:

Anonim spunea...

Black And Gold i love

Warmer Climes spunea...

Tot vorbeam azi de Angels & Airwaves.

Clover Shaped Screwdriver spunea...

@Tacim
I'm sure you do. :)

@Vlad
My point exactly! Nu e bine sa te lasi mereu influentat de ce zic unii cu pretentii de mari critici muzicali. Cel mai corect fata de tine este sa ai incredere in gusturile tale, m-am convins de asta demult. =)

Anonim spunea...

Vad ca ai castigat bilet la Bestival, stimabile, acum ti-am vazut numele pe acolo.

Nu e frumos, dar eu te iert si poate ne vedem in vara.

Noah, stiu ca e offtopic dar ma ierti tu.

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Mai, la tine se accepta offtopicul. Mi-am vazut si eu acolo numele azi-noapte dar sunt cam sceptic si pana nu-mi primesc biletul n-am incredere. Da zau acuma, nu m-as fi gandit niciodata ca norocu' meu depinde de Roisin Murphy! :D

Anonim spunea...

si eu ma gandeam la roisheen great! nush, pe mine ma scoate din mintzi sparro, cam in acelasi fel cum ma omoara kate nash, si cam in acelasi fel cum imi placea amy cand nu era la moda :))

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Cand o sa-ncep sa-l aud la radio si sa citesc peste tot despre el, probabil o sa ma scoata si pe mine din minti. Sper sa intru in convalescenta cat de curand. =D

Anonim spunea...

well, eu il stiu cam de mult..ceea ce nu iti doresc, bineinteles.Ce sa fac, i'm always kinda ahead :))

Anonim spunea...

Dude, eu anul trecut am casitgat doua bilete de la ClickNet. Am crezut ca o fi teapa, ca le-am primit foarte tarziu si anume cu cateva zile inainte de big day. Dar rabdare and congrats. Ai fler.

Clover Shaped Screwdriver spunea...

@tuvia
Pai daca mereu esti cu un picior inainte poti sa vii aici din cand in cand si cu niste recomandari, ca noi nu ne suparam deloc. =)

@Cerculet
Mersi, e chiar bine de stiut!