vineri, februarie 29

Clover's Playlist - Februarie 2008


29 februarie, ultima zi din luna. Ce naiba, 2008 e an bisect?


MP3: 01. 65daysofstatic - Retreat! Reatreat!
Cu 3 albume deja lansate 65daysofstatic pot fi inclusi lejer printre cele mai bune formatii ale curentului post-rock. Anul acesta au fost invitati de Robert Smith sa deschida concertele turneului din Europa si America De Nord ale legendarilor The Cure.

MP3: 02. UNKLE - Blade In The Back
James Lavelle a revenit pe la inceputul anului cu o compilatie de b-side-uri si remixuri, numai buna sa ne reaminteasca de ce ne-a placut dintotdeuna UNKLE.

MP3: 03. Atlas Sound - Ready Set Glow
Atlas Sound e proiectul solo al lui Bradford James Cox cunoscut drept vocalist la Deerhunter. Cum formatia a luat o pauza pe la sfarsitul lui 2007, James Cox n-a pierdut vremea degeaba ci a lucrat la albumul lui de debut Let The Blind Lead Those Who Can See But Cannot Feel, aparut in urma cu 10 de zile prin Kronk Records.

MP3: 04. Why - A Sky For Shoeing Horses Under
Pe 11 martie Why se vor reintoarce cu Alopecia. Primul single de pe album suna teribil de bine, dar de acest lucru va puteti convinge si voi.

MP3: 05. Noah And the Whale - 2 Bodies 1 Heart
Hmmmm... Noah. Nu stiu cat de bine as putea sa descriu in cuvinte cat de minunat canta omul asta. Mai bine ascultati-l ca siguuur nu o sa va para rau!

MP3: 06. Matt Costa - Mr. Pitiful
Costa e un folkist talentat de doar 25 de ani din California. Unfamiliar Faces sau ultimul dintre cele 3 albume ale lui a fost lansat in ianuarie, Mr. Pitiful fiind primul extras de pe acesta.

MP3: 07. Adam Green - Morning After Midnight
Pe Adam Green ar trebui sa-l stiti din Moldy Peaches sau daca nu macar pentru stralucitoarea lui cariera lui solo inceputa prin 2002. Sixes & Sevens, cel de-al cincilea album solo al lui iese pe 7 martie.

MP3: 08. Nick Cave - Dig Lazarus Dig
Peşteră is back, he sounds great and he doesn't need any kind of introduction!

MP3: 09. Man Man - Top Drawer
Man Man sunt o trupa de nebuni din SUA ce se pot lauda cu un rock experimental destul de reusit. Melodia de sus face parte din Rabbit Habits asteptat anul acesta pe 8 aprilie.

MP3: 10. Cloud Cult - When Water Comes To Life
Desi Cloud Cult au fost comparati cu nume ca Modest Mouse, The Flaming Lips, Neutral Milk Hotel sau Beck, sound-ul lor e cat se poate de original iar eu unul abia astept sa aud in intregime urmatorul album, Feel Good Ghosts. Pana atunci insa ma voi delecta cu primul single. When Water Comes To Life pe care-l puteti asculta si mai sus.

MP3: 11. Born Ruffians - Hummingbird
Adica fresh indie-rock din Canada, acaparant si perfect pentru primavara ce sta sa vina.

MP3: 12. The Indelicates - Julia, We Don't Live In The 60s
The Indelicates sunt niste debutanti din Marea Britanie pregatiti sa-si lanseze primul album in aprilie. Suna exact asa cum ar trebui sa suna o formatie indie promitatoare si de bun-simt.

MP3: 13. Tapes 'n Tapes - Hang Them All
Hang Them All este primul single oferit gratuit de catre Tapes 'n Tapes de pe viitorul album, Walk It Off. Daca n-ati reusit sa puneti mana deja pe el, acum aveti ocazia.

MP3: 14. The Black Keys - Strange Times
Cheile Negre se reintorc anul acesta cu un nou album "Attack & Release" programat pentru 1 aprilie 2008. La cat de bine suna Strange Times speram doar sa nu fie vreo gluma ca am suferi rau de tot.

MP3: 15. The Duke Spirit - The Step And The Walk
Albumul nou The Duke Spirit nu e nici prea prea, nici foarte foarte daca ma intelegeti ce vreau sa spun. Totusi exista pe el cateva piese fainute rau cum e si cea de mai sus.

MP3: 16. Jon McKiel - War On You
Jon asta e un canadian cizelat, cu voce frumoasa si cu melodii surprinzator de placute auzului ce-mi aminteste vag de Ryan Adams.

MP3: 17. Piano Magic - When I'm Done This Night Will Fear Me
De data asta numele formatiei ar trebui sa va spun tot, dar pentru lamuriri suplimentare puteti consulta si wikipedia. Nu e vorba de o melodie noua, fiind inclusa pe The Troubled Sleep Of Piano Magic din 2003. Am adaugat-o in playlist din ratiuni estetice. :P

MP3: 18. 65daysofstatic -Hole
Daca tot am inceput cu 65daysofstatic imi rezerv dreptul sa inchei in acelasi mod. Cele doua piese ale trupei sunt luate de pe albumul lor de debut din 2004, The Fall Of Math.

PS: Download the whole playlist HERE!

8 raspunsuri:

Ela Iliesi spunea...

Daca numarul anului e divizibul cu patru.. dae bisect :D

"Cel mai bun blog cu muzica" la roblogfest. Tin pumnii, aflam maine :)

Warmer Climes spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Clover Shaped Screwdriver spunea...

Multumesc frumos pentru vot, Ela! =)

Ela Iliesi spunea...

Cu placere. Felicitari, sa vedem ce facem in turul 2 :D

Anonim spunea...

Chiar ma gandeam la Nick Cave si la promisiunile sale discografice si eram sigur ca Aron Biro o sa-si aminteasca primul de Mr.Cave :))

Clover Shaped Screwdriver spunea...

@Ela
Hehe, mersi! La mine a fost mult mai usor tinand cont ca erau doar vreo 30 de bloguri inscrise, la tine in schimb au fost o groaza. Felicitari si ma bucur ca te-ai calificat! =)

@Krossfire
Sper sa nu exagerez, dar cred ca s-a deja 2 luni de cand a aparut melodia noua a lui Cave. Iar albumul din cate stiu o sa fie lansat chiar luni. =)

irina spunea...

Iar am găsit câteva chestii foarte mişto de care nu ştiam.
Cloud Cult <3

O să devin fană a playlisturilor lunare ;))

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Thank you, that keeps me moving on. Sunt foarte curios cum o sa sune noul album Cloud Cult si chiar ma bucur ca-ti plac. =)