luni, ianuarie 7

Antidot, emisiune de rock alternativ

Astazi nu am sa vorbesc despre un concert sau despre vreo formatie anume, astazi o sa va aduc la cunostinta existenta unei emisiuni dedicata rockului alternativ romanesc. O initiativa laudabila, as zice, avand in vedere lipsa acuta a emisiunilor de gen din Romania. Cu toate acestea, s-a gasit si o persoana care sa isi inveseasca timpul in promovarea trupelor rock autohtone si nu a trupelor de fetite cu fundite.
Emisiunea se difuzeaza in fiecare luni, incepand cu ora 22 la radio Lynx, un radio ce eminte exclusiv pe internet. Adresa la care puteti asculta emisiunea este: www.radiolynx.ro
Poate va intrebati daca este un radio dedicat segmentului de muzica rock. Ei bine, nu este, Antidot fiind singura emisiune de acest gen a postului de radio, in rest, nu prea aveti ce asculta acolo.

ps: pe aceasta cale, va urez tuturor la multi ani si un an nou minunat! rock on!
pps: la multi ani ionilor si ioanelor ca e ziua lor astazi, nu?

4 raspunsuri:

Warmer Climes spunea...

Fac o avanpremiera pe blogul tau..Si spun ca de vinerea viitoare...Pe Radio Total sunteti invitati in [ironic...tot cu anti...dar fara nici-o legatura cu emisiunea de pe lynx] ---> "Anticamera".

Anticamera este emisiunea mea exclusiv si fiecare bit din cele doua ore, vinerea spuneam - de la 22:00 la 00:00, e ales de mine!

Ce veti auzi?...Va invit sa faceti un experiment si sa ma ascultati.

Clover Shaped Screwdriver spunea...

@Andreea
La multi ani si tie domnisoara!
Anul meu a inceput destul de trist si mi s-a parut cam ciudat sa fac urari pentru 2008. Imi cer scuze tuturor pentru impolitete! =(

@Vlad
Ma simt onorat! Trebuie sa-mi gasesc timp sa mai povestim zilele astea. =)

Anonim spunea...

Emisiune dedicata rockului alternativ romanesc? Zi-mi 3 trupe de rock aternativ romanesc...eu abia numar vreo 2.

Clover Shaped Screwdriver spunea...

@alexz
Depinde foarte mult de ceea ce intelegi prin rock alternativ romanesc. ;) Nu sunt foarte in tema cu ceea ce se petrece in planul autohton,am mai sups asta si cu alte ocazii, dar pentru formatii ca OCS, The Amsterdams, Mauser sau chiar si Grimus, am tot respectul. =)