vineri, decembrie 21

Winter's Holiday Playlist 2007



Descarcati intreaga compilatie de aici!

Mai devreme am dat de inteles ca oricat m-as stradui sa intru in spiritul Craciunului nu reusesc. Ei bine, asta-i crudul adevar. Toata agitatia celor din jur ma lasa aproape rece si singurul lucru pe care pot sa-l fac e sa-mi camuflez dezgustul in asa fel incat sa treaca neobservat. Kitsch-uri, Idei Preconcepute si Rasuflate. Asta vad peste tot. Inclusiv la mine. Si cred ca ceea ce ma deranjeanza de fapt, e ca nu intrezaresc nici o solutie salvatoare la orizont. 70% dintre melodiile din playlist sunt coveruri la piese traditionale de Craciun, cu alte cuvinte, nimic nou sub soare!
Gasesc ironic faptul ca toata lumea vrea sa-si petreaca Craciunul in familie alaturi de cei dragi, in timp ce eu, pentru prima oara in viata, as vrea sa evadez din exasperantul cotidian.
De optimism sceptic ati mai auzit? Nici eu, dar simt ca-l experimentez. Adica stiu ca intr-un final totul o sa iasa bine, dar asta nu ma opreste in momentul de fata sa ma declar nemultumit, dezamagit, plictisit. In fineee... Probabil ca suna cumplit de mediocru, dar caracterul comercial al Craciunului chiar ma ajuta sa-mi iau gandul de la filosofiile mele de viata si sa-mi concentrez atentia spre lucruri mai relaxante. Prin urmare, in dupa-amiaza asta voi cumpara cadouri pentru mandra si pentru ceilalti pe care consider eu ca-l merita. Revin dupa Craciun, iar pana atunci tin sa va urez sarbatori fericite tuturor! =)

13 raspunsuri:

bloo spunea...

Si eu am gasit o compilatie tare draguta de Craciun :D Bright Eyes, Feist, Belle&Sebastian :X Si ma enerveaza ca nici eu nu am intrat inca in spiritul asta sarbatoresc. Cu toate facturile care trebuie sa le platesc in perioada asta, nici nu ma mir. Probabil cand ajung acasa la ai mei o simt ceva fericire. Sau ceva nervi, depinde de cum se comporta :))

Clover Shaped Screwdriver spunea...

La cat sunt de narcisist probabil ca o sa ascult doar playlistul pe care l-am facut eu, desi daca stau bine sa ma gandesc sunt foarte curios ce au scos Belle&Sebastien de Craciun.
Craciun Fericit, Bloo, si poate revenim cu impresii dupa... =)

Mihai Martin spunea...

:)))) Aia da... Chiar voiam sa spun ca parca e un lant de entry-uri pe blogosfera de genul 'Nu simt Craciunul' :P Am vazut si entry-ul lui Bloo, am scris eu unul...

Chiar! Asa de aiurea am fost... Acum imi amintesc abia de cd-urile mele cu colinde. Jim Reeves, Dean Martin, Bing Crosby, Frank Sinatra... alea-mi plac! Doar ca uite..plec in 22 acasa si nu o sa apuc sa ascult deloc :|

Anonim spunea...

Deci eu nu mai pot intra in spiritul Craciunului de 3 ani...soo...metal & Trans Siberian Orchestra for me. And a little indie too :)

Anonim spunea...

I hate x-mas songs! Mai ales cand ma duc in supermarket-uri si ma innebunesc de cap numai melodii obosite care incearca sa te spele pe creier in spiritul Craciunului. Imi place in schimb sa cumpar cadouri, si cred ca tocmai de aceea as putea spune ca am intrat in atmosfera. Sincer, mi se pare normal oarecum sa-ti petreci Craciunul in familie (nu am aceeasi parere si despre revelion), mai ales ca foarte multi oameni - inclusiv eu - nu mai locuiesc in acelasi oras cu parintii/fratii/surorii etc. si se vad mai mult la sarbatori si prin concediu. Asa ca ma bucur ca pot sa merg la ai mei, sa le dau cadouri si sa primesc cadouri, sa ne veselim si sa mancam bine, punandu-ne ficatul la treaba:)

Anonim spunea...

surorile*

L'emmerdeur spunea...

craciun... necraciun... stiu un lucru... ca o sa am liber de la serviciu :)) thank you jesus!

Anonim spunea...

Imi place spovedania asta de Craciun. N-ar fi rau sa mai scrii in stilul asta, se asorteaza cu muzicile tale. Merry whatever you want if you don't like Christmas.

Clover Shaped Screwdriver spunea...

@Yogi
Si eu prefer colindele americane pentru ca sunt ceva mai vesele.Fie-mi iertat spiritul antitraditionalist, dar colindele romanesti de Craciun mi se par cam deprimante. :|

@Krossfire
Mie mi-au cantat Devotchka si Nicole Atkins... aaa si Stefan Hrusca, in seara de ajun si la insistentele surorii mele.

@Eyecontact
Si eu ador "sa" si "sa-mi" ofer cadouri. Si poate ca dac-as locui departe de ai mei, as fi nerabdator sa-mi petrec sarbatorile alaturi de ei. =)

@Bogdan
Cam asa au fost zilele astea, ca si 2 duminica succesive.

@Cerculet
Mersi de incurajare, si don't get me wrong: imi place Craciunul, doar ca nu-l mai simt asa cum il simteam pe vremuri. :|

Anonim spunea...

Bad Hrusca...bad ''10 years of recycled carols'' Hrusca.

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Pe langa faptul ca majoritatea colindelor lui ma deprima, sunt de acord cu ce spui.

Anonim spunea...

Gorgeous underwear portal to
purchase Calvin Klein at unbelievable price.
Please visit http://www.chilotick.com. Displace all over the world !

Anonim spunea...

Hey, you have a outstanding blog here! With outstanding pictures and nice writing style. Keep up this work every week. Nice for share. That's post I'm really looking forward. I'm definitely going to bookmark you! Looking forward to reading more from you.
Thanks for valuable info and good day.

------------------------------------------
Searching for netbook computer today ? Cool laptop or netbook for You.