miercuri, noiembrie 7

Tegan & Sara, better late then never =D



Am aflat destul de recent de existenta lor, mai concret le-am ascultat prima oara luna trecuta cand am dat peste videoclipul de la Walking With A Ghost pe blogul lui Boariu. Cine sunt ele? Tegan Rain Quin si Sara Kiersten Quin sunt doua gemene identice din mandra Canada, ce s-au apucat de muzica prin 95' cand erau inca pe bancile liceului. Pe noul album, The Con, au avut ocazia sa colaboreze cu Hunter de la Afi care s-a jucat de-a bassistul pe melodiile lui lui Tegan, cu Matt Sharp de la Rentals in postura de bassist pe melodiile lui Sara, si cu Jason McGerr de la Death Cab for Cutie in rol de tobosar.
Cu toate ca pe fiecare piesa una dintre gemene se aude mai mult decat cealalta, din punctul meu de vedere marele lor atu este ca majoritatea melodiilor, daca nu chiar toate, sunt cantate pe 2 voci. Personal, am o afinitate mai mare pentru Tegan a carei voce o gasesc mult mai excentrica si mai capabila sa atinga rezonante neobisnuite decat a lui Sara, dar important e ca impreuna, cele doua suna chiar foarte bine.
Pana acum am ascultat doar So Jealous si The Con drept pentru care nu mi-am format inca o imagine suficient de ampla despre toata muzica lor, insa am increderea ca nu aveti cum sa fiti dezamagiti de acest duo deosebit de interesant. ;)

Back in Your Head

The Con

MySpace: Tegan&Sara

Mp3:
Tegan& Sara - Back in Your Head, pe care o gasiti si in playlistul din octombrie
Mp3:
Tegan & Sara- The Con
Mp3: Tegan & Sara - Are you Ten Years Ago

5 raspunsuri:

Warmer Climes spunea...

au ceva patetic fetitele astea, nu le-am suportat niciodata.

:)

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Au niste melodii frumoase si chiar nu mi se par patetice deloc. In fine, e parerea ta. =D

Warmer Climes spunea...

In fine, da. Nu putem mereu...Stii tu.

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Ar fi si culmea, nu? =D

Anonim spunea...

sunt bune fetele astea chiar stiu sa cante :X:X:X pe mine unu, muzica lor ma face sa ma simt chiar bine!