marți, noiembrie 20

Nenea Cosmos Awards 2007

Cum aceeasi leapsa a venit deja din 2 directii - radu gonciar si cropcircles- nu ma mai pot preface ca n-am aflat inca de ea si drept urmare ma simt nevoit sa raspund:

Cel mai prost/stupid/marlan/libidinos/retard om politic roman:
Mdaa... adevarul e ca politica nu a fost niciodata punctul meu forte dar asta nu ma impiedica sa cred ca am totusi habar pe ce lume traiesc =D. Prin urmare, premiul pentru cel mai libidinos, marlan si stupid om politic roman il voi acorda domnului bloghitician Nastase, pentru vorbele lui multe si goale, modul pretios de exprimare si nu in ultimul rand pentru sarmul si carisma care isterizau odata toate pensionarele din fan-clubul "Bombonele si Telenovele".


Cel mai misto blogger roman:
Pfff, greu de spus cand sunt atatea bloguri misto, insa dupa indelungi minute de atenta cugetare cred ca bloggerul roman Krossfire s-ar putea incadra in aceasta categoria. De ce? Pentru ca e open-minded, scrie bine si reuseste sa ma faca sa citesc articole care in mod normal nu mi-ar trezi deloc interesul. La stransa concurenta se afla Marie Jeanne si Cerculet, dar pentru ele nu vin cu argumente ci va las pe voi sa va convingeti daca aveti curiozitatea. ;P


Cea mai naspa persoana publica promovata in acest an de media romaneasca - se precizeaza media respectiva:
Greu de raspuns si la categoria asta. Nu am mai cumparat un ziar de mai bine de un an de zile, televizorul se rezuma pentru mine la HBO sau VH1 iar timpul petrecut pe internet imi serveste altor scopuri "ascunse". Nu stiu daca are legatura cu subiectul, dar avand in vedere ca in ultima vreme am auzit foarte multe despre cazul romanului care a violat o italianca,
Giovanna Reggiani dupa cum ii confirma si google numele, o nominalizez tocmai pe ea. Nu stiu ce-o fi fost biata femeie la viata ei dar devreme ce Realitatea TV a avut initiativa de a-i amenaja un zid al plangerii tocmai in mijlocul Bucurestiului, nu pot sa deduc decat ca ar fi vreo celebritate, ca de persoana publica post-mortem nu am auzit inca. =)))

Si acum c-am terminat de aberat, pasez leapsa la susana si la cele doua dude.

MP3:
Calvin Harris - Colours, pentru petrecerea de dupa... =D

7 raspunsuri:

Anonim spunea...

Vai mie, m-am inrosit toata. Multamesc atat pentru complimente, cat si pentru onoarea de a onora leapsa.

radu spunea...

felicitări pentru alegerile făcute, mai ales în privinţa lui Kro$$fire. e o figură băiatul ăsta, şi eu m-am gândit la el.

Clover Shaped Screwdriver spunea...

@Cerculet
Mai, eu n-am adus argumente tocmai de teama sa nu te inrosesti, si tu ce-mi faci? =D

@Radu
Mersi! Am vazut in dimineata asta ca o parte dintre nominalizari au ajuns si pe la nenea cosmos, cel care a pornit leapsa.

Anonim spunea...

Krossfire blushes...

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Of, of, mai, mai... =)

Richard M. Ilie spunea...

He he Marie Jeanne place si la moi. buna alegere ai facut. Pe cerculet si krossfire ii vizitez acum. Insa la persoana publica naspa promovata de media, cum de nai auzit de Alina Plugaru, pornostaru roman de pe prima pagina a nush carui ziar( libertatea probabil) pe care o "lauda" Mircea Badea in fiecare seara :))

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Mircea Badea poate sa o laude cat vrea, dar daca eu nu ma numar printre telespectatorii lui, tot degeaba. Numele de Alina Plugaru parca, parca imi suna cunoscut, dar n-as baga mana in foc unde am auzit prima oara de ea. =D