marți, noiembrie 6

Leapsa neoblogsimelor

Ieri am primit 2 lepse de la domnul Radu Gonciar, pe care sper ca nu l-a ofticat prea tare numele meu deosebit de complicat ;) . Una e despre neoblogisme si alta, care parca imi place mai mult, e o dedicatie muzicala. O sa raspund si eu in posturi diferite daca asa zice si dumnealui ca e frumos.

Asadar, lista neoblogismelor nascocite instant si puternic influentate de cartile, revistele si obiectele trantite pe birou si in jurul lui e urmatoarea:

blogtiera- noptiera de asezat blogurile pe care le citesti, inainte de culcare;
blogofat- fetus pe cale sa devina blogger;
blogsimtit - cititorul obisnuit de bloguri caruia ii lipseste bunul simt si lasa drept comentarii doar semne de punctuatie.
blogtivirus - leac pentru raspuns la lepse
blogster - blog tiparit la imprimanta cu rol de poster.
blogtract - intelegere tacita intre blog si utilizator
o-blog-atie - obligatia de a scrie posturi la un anumit interval de timp prestabilit de autor in functie de cheful acestuia
blogtionar - dictionar de termeni si injurii la adresa blogspotului, respectiv al oricarui alt serviciu de blogging
blogoslovenie - ritual religios cu rol tonic la care participa bloggeri sectanti duminica de duminica
Si gata... ne-am vazut, ne-am blagut, ce ramane de facut? Sa dam leapsa mai departe bineinteles, la just a girl, la flu, la shortcut si la Adeline, fana Skin (am un talent nemaipomenit la rime, nu? =D).

5 raspunsuri:

radu spunea...

aoleu, nu se poate, "domnul" Radu Gonciar, "dumnealui"... nici pe net nu scap de prostiile astea? am 35 de ani, dragă Clover Shaped Screwdriver, totuşi, nu sunt tocmai un blog-şorog... şi nici om politic nu sunt.
în altă ordine de idei sunt foarte frumoase cuvintele găsite de tine. blogofăt şi blogoslovenie mi-au plăcut în mod deosebit.

Anonim spunea...

Te pricepi, surubelnita. Si ma inspiri. Esti o blugza (nu bluza domne, ci muza).

Clover Shaped Screwdriver spunea...

@Radu =))
Pai in comparatie cu mine care am doar vreo 20... hai ca glumeam. Excesul de politete a fost intentionat caci in realitate sunt genul de om care isi tutuieste si vecinii pensionari, ceea ce nu reprezinta neaparat un lucru bun. =D


@Cerculet
Oooo, esti mult prea amabila... =))

Anonim spunea...

abia acu' am vazut leapsa de dupa colt. ma voi ocupa indeaproape. :)

Clover Shaped Screwdriver spunea...

No need to hurry, take your time. =)