vineri, noiembrie 23

the bird and the bee



the bird and the bee
sunt Inara George, despre care s-a zis (pe buna dreptate!) ca ar fi varianta moderna cu voce angelica a lui Audrey Hepburn si producatorul Greg Kurstin care a mai colaborat pana acum si cu artisti precum Beck sau Lily Allen.
Dupa ce ne-au incantat la inceputul anului cu albumul lor de debut, au revenit in aceasta toamna ca un nou EP - Please Clap Your hands, adica 4 piese noi plus un cover dupa Bee Gees la How Deep Is Your Love. Duo-ul de pop/electronica din sudul Californiei ne propune o muzica inspirata de ritmurile braziliene de bossa nova si de psihedelismul celor de la Beach Boys, o muzica insorita si inaltatoare, perfecta pentru a ne lua gandul de la iarna care e pe cale sa vina.
MySpace: the bird and the bee
MySpace: Inara George



MP3: the bird and the bee - Again & Again
Mp3: the bird and the bee - Man
Mp3: the bird and the bee - Polite Dance Song

4 raspunsuri:

Ela Iliesi spunea...

Imi place si the Polite Dance Song dar nici Youtubul nu are o varianta ok si nici pe DC/huburile mele nu se gaseste, nici pe radio club blog.. si nici Mp3-ul tau nu e de gasit (file not found).

Ielp! :)

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Habar nu am ce are fileden-ul, ca in ultima vreme merge cam prost. In fine, important e ca am reparat linkurile. =)

Ela Iliesi spunea...

Perfect!

BTW am intrat pe myspaceul tau si am vazut inca o melodie we both like: Nantes by Beirut. Eu am gasit-o mai demult pe youtube in varianta de strada.. u should look 4 it.

Keep posting :)

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Mersi! Despre Beirut am scris luna trecuta, imediat dupa ce am ascultat The Flying Club Cup. =)