miercuri, octombrie 24

very professional, as always

- Alo?
- Alo?
- Buna ziua! M-a rugat domnul director sa va anunt ca puteti veni deja sa va ridicati comanda, ii transmit interlocutorului.
- Ahaa... O clipa, va rog... numai sa-l intreb pe domnu' Nicolae cand putem veni, spune acesta.
- Cu placere, o zi buna! zic eu pe un ton politicos si inchid subit. :|
Vreo 2 minute am stat si m-am uitat la telefon, incercand sa constientizez gafa pe care tocmai am comis-o. Prin minte imi rasunau intrebari de genul "Sa-i sun din nou? "Si ce sa le zic daca ii sun?" "Si ce or sa zica ei despre mine?"... Si uite asa s-au mai scurs alte 10 minute, timp suficient cat sa ma convinga ca nu mai are rost sa revin cu nici un telefon.
Was my brain stuck on auto-pilot or what?
Singura explicatie plauzibila pe care am gasit-o e legata de cantitatea mica de chimicale pe care am ingerat-o in dimineata aceea in incercarea mea de a ma spala pe dinti cu crema de fata a lui sora-mea, care are o culoare si un tub foarte asemanator cu cel de Blend-a-Med. Mai mult ca sigur m-a afectat in vreun mod bizar... =)))

2 raspunsuri:

Tzuca Bufnitzuca spunea...

:))Mi-aduc aminte ca am facut si eu ceva asemanator la prima mea intalnire cu un tip cand in graba am confundat tubul de pasta de dinti cu cel de crema de piersici.Asta sa fi fost explicatia pt comportamentul meu ciudat de-atunci.

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Pe viitor trebuie sa fim mai precauti
cu ce ne spalam pe dintii. Neaparat! =))