marți, octombrie 2

Firma - Baby is cryin'

Acum cateva zile, shortcut anunta pe brambura ca Firma tocmai a fost nominalizata in cadrul MTV EMA la categoria New Sounds Of Europe alaturi de inca 14 competitori. Ieri noapte savurandu-mi ultima tigara din acea zi in bucatarie, aud la InfoPro o voce foarte asemanatoare cu a lui Rocca, lalaind in engleza. Dupa ce s-a terminat piesa am ramas oarecum sceptic. Nu, nu puteau fi ei. In cele din urma am hotarat sa cercetez un pic situatia in cursul zilei de azi si iata ce-am mai aflat:
- casa de discuri cu care colaboreaza acum e Media Pro Music( Cargo, Talisman, Adela Popescu, Nicoleta Luciu, Lucian Viziru fiind doar cateva din numele sonore cu care se mandreste labelul);
- data trecuta mi-am exprimat indignarea in legatura cu absenta lor de pe myspace - intre timp vad ca lucrurile s-au indreptat intr-o oarecare masura adica si-au facut profil (http://www.myspace.com/firmaeu) dar nu au lasat nici o melodie pentru a fi ascultata in playerul, de altfel inexistent;
- nu stiu cum e tot albumul, dar noul lor single e teribil de plictisitor si de enervant. Va puteti convinge mai jos:

13 raspunsuri:

Warmer Climes spunea...

Pacat ca au sansa sa faca si clipuri. Baietelul asta are vocea unui adolescent de-a 8-a care canta in corul bisericii. Si e afon.

Sunt dur.

Dar chiar nu admit penibilitati cum clipul asta e de departe si cantecelul asta de clasa a 7-a.

Cand auzi tembelisme ca treaba asta...Te gandesti...Frate, ce asculta astia pe-acasa de-s asa boi?

...Si iar de clip: S-au chinuit mult.

:))

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Primul album chiar mi s-a parut ok pentru vremea lui si tocmai de aceea ma asteptam la o evolutie din partea lor. In fine, am ramas dezamagit.

Anonim spunea...

lol, Rocca e un baietel.... voi in schimb sunteti macho dragii mei. Sfatul meu: gasiti-va prietene chiar daca sunt urate. Mana nu mai e o solutie dupa ceva timp, iar crampele pe care le resimtiti in podul palmei va pot afecta auzul. Daca sunteti cuplu imi cer scuze de interventie.

Anonim spunea...

nu fi rea Ghata. Mai bine hai sa-i invitam la un party ceva mai privat Sambata asta. Ei doi, noi doua si cu putin noroc il convingem si pe Rocca. Sa le cante "putin sub nota dar din inima" asa cum numai ei stiu sa sculte. Tremur toata....ce ziceti baieti?

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Pai, invitati-ne! Ma indoiesc ca manuela va fi geloasa. =))))))))))
Sambata asta a trecut, dar intotdeuna exsta o sambata viitoare.

Anonim spunea...

Pacat de Erhan ca acum isi pierde timpul intr-o trupa de alternative american ratat...

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Asta e, majoritatea tind sa se prosteasca la un moment dat. Eu cred ca-i statea mult mai bine la Urma (de care n-am ami auzit nimic in ultima vreme)

mary spunea...

multa lume ii duce dorul lui erhan la urma. de fapt i se duce dorul intregii urme. care, by the way, are un album nou gata (in sfirsit!).

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Good news indeed. Il asteptam atunci. =)

Anonim spunea...

Si mie imi placea urma pina am discutat putin cu vreo doi englismeni care mi-au dat de inteles ca-s oarecum jenanti, nu neaparat la capitolu muzica ci versuri. Plus ca erau amuzati de solist ca mai mult molfaie cuvintele decat le pronunta. Ce sa zic... sper sa aiba si piese in romana pe albumul asta:(

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Ana, sunt putine formatii romanesti care nu-mi dau impresia ca se "forteaza" atunci cand interpreteaza o melodie in engleza. Vom vedea daca noul album Urma va fi o evolutie sau nu pentru ei. Si sa stii ca te mai astept pe aici... =)

Dyana spunea...

Melodia e sooper misto...au fost in ktegoria The Best Video...dak facea un artist englez cunoscut melodia toti va dadeati cu parerea k e superba..asa k fiti mai intelegatori si nu mai comentati doar k sa va aflati in treaba!!!!!!!!

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Ai uitat sa precizezi unde au fost in categoria "The Best Video". Mie mi-a placut Firma inainte deci nu vad de ce as scrie doar ca sa ma aflu in treaba. Noua lor melodie e cea care m-a dezamagit. ;)