vineri, octombrie 26

90's friday - The Wallflowers

De azi incolo, in fiecare vineri va voi prezenta cate o melodie din anii 90' care fie mi-a placut foarte mult la vremea ei, fie am descoperit-o mai recent pe VH1. De ce am ales tocmai anii 90'? Pentru ca exceptand anii 2000, aceasta mi se pare cea mai subestimata perioada de glorie a muzicii. Sau poate pentru ca atunci mi-am petrecut cea mai mare parte din viata... Nu stiu cu certitudine, dar indiferent care ar fi motivul inca am convingerea ca peste cateva zeci de ani vom putea privi in urma cu nostalgie la perioada asta si vom putea comenta cu usurinta despre vreun artist, gandindu-ne ca muzica lui isi trage radacinile din anii 90'. =)

The Wallflowers - One Headlight

Piesa se regaseste pe albumul Bringing Down the Horse si a fost laureata cu 2 premii Grammy in 1998, in acelasi an in care Radiohead au castigat la sectiunea Best Alternative Music Performance cu al lor OK Computer.

MP3:
The Wallflowers - One Headlight

4 raspunsuri:

Anonim spunea...

Fiul lui Dylan face bine fata. Imi plac si piesele mai indie de dupa 2000, vezi Closer to You si Drunken Marionette ;)

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Nu am ascultat inca ultimul lor album, deci nu stiu cum suna Drunken Marionette, dar o sa-i vina randul zilele astea. Mersi pentru recomandare! =)

Marius Ogrean spunea...

Eu am facut o compilatie cu melodii faine din anii 90. Poate gasiti ceva sa va placa :D http://mariusogrean.blogspot.com

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Marius, e interesant ce faci tu acolo si cand o sa am putin mai mult timp liber la dispozitie o sa-ti puric blogul, nu-ti fa griji. ;) Mersi de link! =)