marți, septembrie 11

Kate Nash

Este uimitor cum destinul poate transforma o dezamagire in cea mai mare sansa a vietii, exact in cele mai neasteptate momente. Asa s-a intamplat si cu adolescenta Kate Nash, nascuta in Harrow-Londra, care dupa ce a pierdut sansa de a se inscrie la Scoala de Teatru Bristol Old Vic pentru a deveni actrita si dupa accidentul avut in aceeasi zi, cazand pe scarile cinematografului unde si-a rupt un picior, aceasta si-a descoperit pasiunea pentru muzica, incepand sa compuna cantece pe care le interpreta la chitara primita cadou de la parintii. In cele 3 saptamani in care nu s-a putut misca aceasta a scris si inregistrat piese care mai apoi le-a facut cunoscute prin site-ul MySpace, cucerind tot mai mult inimile admiratorilor si castigand din ce in ce mai multi sustinatori.

Tanara Nash ne canta despre viata adolescentina, melodiile ei avand povesti pline de umor sec pe genurile pop, indie si alternative rock. Aceasta ne dezvaluie ca cea mai mare influenta asupra stilului ei a avut-o Regina Spektor, insa criticii o compara cu Lily Allen datorita principiilor asemanatoare in care a scris versurile.
Albumul de debut, Made of Bricks, a fost lansat pe 6 august 2007 de catre Fiction Records si a ajuns pe locul 1 in clasamentul UK cu vanzari de peste 56,000 de copii. Single-ul Foundations care a fost lansat imediat dupa succesul avut cu single-ul de debut Caroline’s a Victim a urcat in numai o saptamana in UK Singles Chart de pe locul 187 pana pe 2. Chiar si Lily Allen este de parere ca aceasta va avea un mare succes, numind-o “ the next big thing”. Ramane de vazut daca se va adeveri . =)


MySpace
: Kate Nash
MP3: MouthWash

6 raspunsuri:

Warmer Climes spunea...

Interesanta. In a way or another.

Anonim spunea...

Cineva spunea ca e ''the cutest thing ever''. Nu sunt de acord, desi canta fainut :)

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Inca am niste rezerve in privinta domnisoarei Nash. Asa cum am zis si in post, ramane de vazut cum va evolua. :)

Une année sans lumiere spunea...

Era ca lumea cand o difuzau prima oara cu Foundations, acum parca ma plicteste cu cat o vad mai mult. :|

super_rainbow spunea...

e simpatica tipa si melodia merge in one way or another (foarte difuzata pe spanking new)...si dah the amsterdams sunt si ei buni,desi i-am vazut doar pret de vreo 3 melodii...

Anonim spunea...

Kate Nash RullezZz!!! CEa mai tare! :X:X