joi, august 30

Va mai aduceti aminte de Firma?

Ieri am dat din intamplare peste videoclipurile Firma pe Youtube, fapt ce m-a facut sa caut mai multe informatii despre ei si ce fac acum. Cert e ca nu s-a mai auzit mare lucru, desi de la inceputul anului tot au promis ca vor scoate un nou album. Probabil ca nu au gasit inca o casa de discuri potrivita si singuri nu au resursele necesare pentru a-l lansa pe piata. Ceea ce m-a indignat insa a fost absenta lor pe MySpace, chestie pe care nu o pot intelege deloc -.- ; am dat totusi peste un scurt interviu destul de interesant ( Interviu Video cu Rocca de la Firma ... METALHEAD.ro ) in care Rocca isi exprima dezgustul fata de piata muzicala din Romania si vorbeste putin despre ceea ce s-a mai intamplat cu formatia. Pacat ca are doar 4 minute.
Mi-a placut foarte mult Firma si vreau sa aud ceva proaspat din partea lor...

5 raspunsuri:

Anonim spunea...

Am primul album in original + un single. Problema cu Firma este chiar Rocca, un tip cu un ego gigantic. Versurile variau de la ''subtile'' la ''what the fuck is that ?''.

Din trupa imi placea in mod deosebit Erhan, tatarul cu diverse instrumente de suflat :)

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Si eu am cumparat "La Orbire" la momentul respectiv. Era una dintre putinele trupe de alternativ, care cantau bine si aveau airplay la tv.

Anonim spunea...

foarte tare FIRMA!

Anonim spunea...

am zis...

Clover Shaped Screwdriver spunea...

Ma bucur ca mai exista fani Firma.=)