sâmbătă, august 4

GoodBooks - Control



A sosit vremea si pentru primul album semnat Goodbooks. Mai are rost sa va zic ca suna excelent? Cu influente clare din partea unor grupuri ca si Kraftwerk, Pulp sau Talking Heads, Control marcheaza un debut captivant si rasunator pentru baietii din Kent, chiar si daca ar fi sa ne luam doar dupa recenziile aparute in presa de pe insula.

Desi Passchendaele, single-ul care a urcat cel mai mult in topurile din UK, poate parea destul catchy, eu nu sunt convins ca e cel mai bun reprezentant al acestui album, ci mai degraba piese ca Walk with me, Alice, Leni si Beautiful to Watch dau tonul intregului disc. In ceea ce ma priveste, piesa de suflet de pe acest album ramane The Illness, care m-a fermecat inca de la prima auditie din urma cu 3 luni. It seems like 2007 keeps getting better and better...

5 raspunsuri:

Warmer Climes spunea...

Un baiat destept, de la care astept tot mai multe articole.

Ai mare viitor cu blogul asta si esti primul la care ma gandesc cu reala placere cand rostesc "uhm...un roman care iubeste muzica...stie notiunile de rock si indie rock...ii place pe pulp si...a, da!...e roman!!!"

Viitoru'...Suna prea bine.

Clover Shaped Screwdriver spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Clover Shaped Screwdriver spunea...

Mersi pentru aprecieri! O sa incerc sa fiu pe masura asteptarilor. =)

Nancy spunea...

ah.. pur si simplu ii ador pe goodbooks...

and i also love that molks quote de la about me... placebo maniac here... hello! *waves*

Anonim spunea...

place la mine good books, good fellows